Стручкова квасоля на гарнір смачно як приготувати швидко

Скільки часу готувати стручкову квасолю?

Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасолю 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин.

Чи потрібно варити перед жаркою стручкову квасолю?

Головне – пам'ятати, що стручкову квасолю перед смаженням необхідно добре перебрати, видалити жорсткі кінчики, промити і відварити протягом 5-8 хвилин. А потім її можна засмажити так, як вам подобається. Подають таку квасолю як самостійну страву чи гарнір до м'яса.

Related Post

Як зробити килим м'яким після прання?Як зробити килим м'яким після прання?

Довговорсові килими ефективно відновлюються за допомогою обробки парою. Для створення пари потрібна праска з функцією відпарювання. Щоб не розплавити ворсинки, потрібно не прикладати основу праски до килима, а тримати його

Як приготувати гарбуз у пароварці смачно та швидкоЯк приготувати гарбуз у пароварці смачно та швидко

Скільки робити гарбуз у пароварці? 20 хвилин Викладіть гарбуз у окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилинпоки шматочки не стануть м'якими. Як приготувати