Спочатку поставте сковороду на вогонь і додайте до неї столову ложку кокосового масла. Дайте йому розтанути та додати багато солі, щоб покрити все дно. Використовуючи паперовий рушник, витріть сковороду насухо. Завдяки цьому прийому їжа більше не повинна прилипати до сковороді.25 жовт. 2022 р.
Що робити, якщо все пристає до сковороди?
Спочатку розігрійте сковороду, потім додайте олію і добре розігрійте. Якщо сковорода добре розігріта і масло в ній теж, то їжа не пристане до поверхні. Коли поверхня досить волога, їжа не прилипатиме. Для цього потрібно розігріти сковороду і змастити її олією.
Чому прилипає до сковороди з антипригарним покриттям?
У разі прилипання їжі до центру антипригарної сковороди можна говорити про температурному градієнті, який виникає у масляній плівці при нагріванні сковороди знизу. З підвищенням температури відбувається відповідне зменшення поверхневого натягу, що викликає градієнт поверхневого натягу.