До складу соку з капусти входять вітамін С (64% від добової норми), вітамін U, йод, калій, магній, фосфор, кальцій, натрій, азот та інші вітаміни та мікроелементи. Регулярне вживання капустяного фрешу зміцнить Ваш імунітет та нормалізує роботу травної системи.21 травня 2021 р.
Навіщо п'ють капустяний сік?
має ранозагоювальну та протизапальну дію; чистить печінку та судини; виводить із організму зайву рідину; очищає кишечник та нормалізує роботу ШКТ.
Як правильно пити капустяний сік при виразці шлунка?
Застосовується при виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, хронічному гастриті з нормальною, зниженою та підвищеною кислотністю. Приймається внутрішньо 3 рази на день по 0,05-0,1 після їди протягом 30-40 днів.