Що таке трюфель і чим він корисний

До справжніх трюфелів відносяться їстівні види, які вважаються цінними делікатесами. Трюфелі мають грибний смак із присмаком глибокопрожареного насіння або волоських горіхів та сильний характерний аромат. З трюфелів готують безліч різноманітних страв, які вважаються делікатесами та мають дуже високу вартість.

У чому суть трюфеля?

Трюфель (tuber) – це зовні малопривабливий гриб, який зовні нагадує зморщену картоплю і росте під землею, як правило, ховаючись у кореневій системі дерев – найчастіше воліє влаштовуватися серед дубів – на глибині 10 сантиметрів.

Як правильно їсти трюфель?

Трюфель слід натерти на тертці або нарізати безпосередньо перед їжею або при додаванні в соуси та супи. Їх не можна сильно нагрівати, тому що висока температура зіпсує смак та запах. Вершкові та сирні соуси вберуть їх смак, вони добре поєднуються з куркою, рибою, суфле, омлетами, пастою та різотто.

Related Post

Зламався джойстик.Зламався джойстик.

Що робити, якщо джойстик не працює? Використовуйте тонкий предмет, щоб натиснути кнопку всередині маленького отвору на контролері. Утримуйте кнопку приблизно 3-5 секунд. Увімкніть консоль, підключіть контролер за допомогою кабелю USB

Саджанці коли заготовлятиСаджанці коли заготовляти

Саджанці завжди заготовляють восени. Для дерев насіннячкових порід беруть однорічні або дворічні саджанці, для кісточкових – однорічні. Відбирати потрібно саджанці, що повністю сформувалися, у яких рівний здоровий стовбур, гладка кора,