Стевія – це чудовий замінник цукру, який на відміну від бурякового продукту не має шкідливих вуглеводів, здатних відкладати прошарки жиру під шкірою людини.. Рослина в кулінарії застосовується досить широко. Його можна додавати: У гарячі напої, такі як чай або кава.8 сент. 2020р.
Що краще їсти цукор чи стевію?
Медова трава виділяє глікозит, який набагато солодший, ніж цукор. Однак глікозит нешкідливий для здоров'я. Вченими доведено, що при регулярному застосуванні стевія зменшує рівень цукру в крові та допомагає підшлунковій залозі виробляти інсулін..
Що буде, якщо замінити цукор на стевію?
Стевія допоможе без особливих зусиль скинути до 10 кг ваги, якщо повністю замінити їй цукор – у напоях, кашах чи десертах. Наприклад, уся пара крапель екстракту солодкої трави знижує калорійність страви в середньому на 30%.