Що робить м'ясо м'якшим?
Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.
Як зробити м'ясо ніжніше?
Як зробити м'ясо ніжніше. Маринад для стейку
- Натуральні розм'якшувачі. Використовуйте акуратно маринади, виготовлені на основі папайї або ананаса. …
- Кислотні розм'якшувачі. Візьміть червоне вино, м'якуш томатів або цибульний сік – старий добрий спосіб зробити м'ясо ніжніше.
- Механічне розм'якшення.