Це може бути припущений шпинат, мангольд чи броколі, пюре із зеленого горошку, запечені помідори. Апельсин, грейпфрут або кислуваті яблука також послужать чудовим гарніром, дещо маскуючи жирність риби.
Що добре поєднується з рибою?
"З рибою чудово поєднуються овочі – найпростіші, наприклад картопля, помідори. Особливий смак мають зелені овочі, такі як артишоки, шпинат. Трави теж відмінно підходять – м'ята чи петрушка. Незвичайним та приємним доповненням можуть стати деякі фрукти – лимон або апельсин.
Які продукти не поєднуються з рибою?
7 продуктів, з якими не поєднується риба
- Відкриває наш топ відоме поєднання. …
- Сюди відносяться цукор, варення, сиропи, мед тощо.
- Баклажани, а також інші складні (крохмалисті) овочі: кабачки, цвітна капуста, картопля, гарбуз, батат небажано поєднувати з рибою. …
- Сюди ж можна віднести яйця та гриби.