Що краще зав'ялити

Зав'ялити можна будь-яке червоне м'ясо, допустима і птиця (домашня або дичина). Свинина, яловичина чи баранина відмінно підійдуть, а за наявності сертифікату від санітарних служб список розширять кабаніна та оленина. Зазвичай в'ялять: Свинячу шию, карбонад, верхню частину стегна або лопатки, вирізку.16 березня. 2022р.

Яке м'ясо найкраще в'ялити?

Яке м'ясо можна в'ялити Підійде м'ясо кролика, курятина, каченя, індичка, яловичина, конина, улюблена поціновувачами та в'ялена оленина. Зі свининою можуть виникнути труднощі: ферментація в продукті уповільнена – м'ясо може почати гнити.

Яку частину свинини краще в'ялити?

З яловичини краще взяти вирізку, тонкий край, центральну частину товстого краю, цілісні шматки м'яса стегна та лопатки. Зі свинини для в'ялення ідеально підходять карбонад, вирізка, шия, верхня частина лопатки та стегна.

Related Post

Кіт сильно агресивний, що робитиКіт сильно агресивний, що робити

Що робити з дуже агресивним котом? Якщо кішка виявляє незвичайну агресію, яка не має конкретного пояснення, потрібно відвідати ветеринарного лікаря. Він має провести діагностику та виключити внутрішні патології. Агресію тварини

Як приготувати вафлі швидко і смачноЯк приготувати вафлі швидко і смачно

Які вафлі найсмачніші? Це ТМ "Абетка смаку", "365 днів", "Коломенське" (зі смаком шоколаду), "Коломенське" (смак "Каприччіо"), "Яшкіно", "Корівка", "Улюблені", "Чесний склад", "Апетитки", "Сладонеж", Torero і Loero. Чому вафлі довго дбають?