Яку частину свинини беруть на шашлик? Краще підійде відріз з області шиї. Альтернатива шийної частини – корейка, м'ясо зі спинної частини туші (вона нежирна та завжди смачна). Якщо подобається телятина, віддайте перевагу задній частині.27 квіт. 2023р.
Що найкраще брати на шашлик?
На шашлик найкраще брати корейку, соковитий окіст або задню ногу. Важливо пам'ятати, що баранина має дуже специфічний запах, який посилюється з віком тварини. Тому краще вибирати м'ясо молодого баранця, щоб шашлик вийшов із легким солодкуватим ароматом.
Яка частина свинини найм'якша для шашлику?
Окіст Окіст – Найбільш м'ясиста частина свинини, найкраще підходить для нежирного шашлику.