Що краще приготувати зі щуки

Як приготувати щуку, щоб вона не була сухою?

Кожен шматочок філе занурюємо в яйце з обох боків і кладемо на сковорідку. Використовуємо тільки яйце, це і є фішка рецепту, саме воно обволікаючи рибу, дозволяє сухий щуці зберегти соковитість і не дає товстої додаткової скоринки як кляр.

Скільки часу треба смажити щуку на сковороді?

Смажити щуку на сковороді з двох боків до золотистої скоринки. 5-7 хвилин. Готову смажену щуку викладаємо на тарілку та подаємо на стіл.

Related Post

Як правильно оформити план для рефератуЯк правильно оформити план для реферату

Що має бути щодо реферату? План реферату – це коротка структура науково-дослідної роботи студента, яка включає: Вступ; основну частину; висновок; список використаних джерел; програми. Який вигляд має структура реферату? Структура

Лохина коли садятьЛохина коли садять

Голубику можна садити тільки тоді, коли температура грунту та повітря добре прогріється. Оптимальним терміном для посадки є кінець квітня – початок травня. Вибери сорт, який хочеш посадити, та саджанці. Найкраще,