Що краще ківі чи лимон для шашлику

Що дає ківі у маринаді?

Володіючи високою кислотністю, ківі миттєво розщеплює білки та робить м'ясні шматочки м'якими. Тому не варто класти фрукта більше за норму або витримувати м'ясо в маринаді більше зазначеного часу.

Навіщо додають лимон у шашлик?

Лимонний сік сприяє поділу м'ясних волокон, робить шматочки більш рихлими та м'якими.. Мінеральна вода посилить маринуючу дію лимона, а оливкова олія не дасть м'ясу пересохнути при жарінні. Щоб шашлик був ще соковитішим, посоліть м'ясо тільки перед самим приготуванням.

Related Post

Чого краще не робити секретаревіЧого краще не робити секретареві

Що не можна робити секретареві? Неприпустимі помилки секретарів Відсутність лояльності до керівника … Балакучість … Забудькуватість … Непунктуальність … Брехня … Відсутність необхідних знань про компанію. Грубість у спілкуванні. зіркова