До того ж у печінці мінтаю містяться поліненасичені жирні кислоти класу омега-3, роль яких підтримки роботи головного мозку та імунітету переоцінити не можна. Ікра мінтаю – високобілковий нежирний продукт. Є джерелом вітаміну В6 та В2, міді, фосфору та сірки.27 січ. 2022 р.
Чим корисна печінка та ікра мінтаю?
Без хімічних добавок та консервантів, ікра та печінка мінтаю містять вітаміни A,B,E,PP, Омега-3, йод та фосфор. Завдяки високому вмісту риб'ячого жиру, печінка мінта натуральна покращує обмін речовин і роботу серцево-судинної системи, нормалізує рівень холестерину.
Чим корисна печінка мінтаю в консервах?
Вона може сприяти покращенню зору та нормалізації діяльності щитовидної залози. У консервованому вигляді вона також багата на фосфор і йод. У ній містяться поліненасичені жирні кислоти, вітаміни групи В, А, Е та природні антиоксиданти..