Сантоку чи кухарській що краще

Що краще кухарський ніж чи ніж сантоку?

Сантоку, на відміну від звичного європейцям кухарського ножа, має іншу форму леза – його вістря опущено, а ріжуча кромка має більш пряму форму. Такий клинок зовні дещо нагадує сокирку. Власне, його історія і йде від сокирки.

Навіщо кухонний ніж сантоку?

"Сантоку" буквально перекладається як "три хороші речі" або "три види використання", що говорить про придатність ножа добре різати, рубати і кришити. Розмір сантоку зручний для різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів.

Related Post

Як легше зняти листя капусти для голубцівЯк легше зняти листя капусти для голубців

Як швидко та легко зняти листя з капусти для голубців? Невелику капусти пакуємо в харчову плівку в 4-5 шарів. Кладемо в мікрохвильову піч. Потужність 450 ват, засікаємо 10-12 хвилин. Даємо