Що можна зробити із зіпсованою червоною ікрою?
Вирішити цю проблему допоможе звичайне пастеризоване або кип'ячене молоко. Закип'ятіть його, якщо воно сире, або просто підігрійте заздалегідь оброблене до температури, що не перевищує 40 градусів. Покладіть ікру в глибоку ємність, залийте молоком і промивайте протягом приблизно 10-12 хвилин.
Як зрозуміти, що червона ікра зіпсована?
Як зрозуміти, що червона та чорна ікра зіпсувалася? Зіпсований продукт неприємно пахне, гірчить, ікринки підсихають, темніють, на них утворюється слиз. Щоб продукт не зіпсувався, дотримуйтесь умов зберігання. Делікатес зберігається 3 місяці у закритому вигляді у холодильнику на нижній полиці.