Для початку виконуємо передзмочування, заливаємо трохи води на 15-20 секунд. Повертаємо фільтр за годинниковою стрілкою, ще більше утрамбовуючи кашку кави, що вийшла.. Все, заварювальна конструкція готова. Тепер можна сміливо заливати в склянку заварювання окріп.
Як користуватись прес фільтром для кави?
мелений кава (середній помел) насипається в фільтр та накривається пресом (це маленьке сито). Пресом необхідно щільно утрамбувати мелений кава (як у ріжку эспрессо-машины). Потім встановлюємо фільтр на чашку і наливаємо в фільтр трохи окропу, щоб тільки змочити кава. Чекаємо на 15-20 сек.
Як правильно готувати каву?
Засипте мелений кава в фільтр, розрівняйте шар. Обережним струменем пролийте трохи води (приблизно 50 мл), щоб «розбудити» кава. Зачекайте 50 секунд. Проливайте воду, описуючи струменем спіраль, що розходиться.