Плов коли додавати спеції

Коли треба додавати спеції у плов?

Сіль та спеції слід додавати після того як закипить зірвак. Потім зменшуємо вогонь і чекаємо на хвилину 30.

На якому етапі додавати спеції?

Трави можна додавати в кінці приготування для досягнення більш виразного смаку або на початку, щоб смаки були більш змішаними.. Молоті та подрібнені спеції та трави випускають аромати дуже легко. У страви, які готуються довго (наприклад, тушковане м'ясо), їх краще додавати ближче до кінця, щоб зберегти смак.

Related Post

Як зробити затримку клавіатуриЯк зробити затримку клавіатури

Відкрийте вікно «Властивості клавіатури» через Панель керування. У розділі Повторення символу перемістіть повзунок Затримка повторення вліво або вправо, щоб зменшити або збільшити тривалість утримання клавіші перед повторенням символу, та натисніть