Пересолила їжу, що робити

Нейтралізувати пересол допоможе кислота чи цукор. Якщо дозволяє рецептура, до пересоленої страви можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для порятунку страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою.

Як прибрати зайву сіль?

Виправити пересолену їжу можна, додавши трохи кислоти, чи то лимонний сік, винний оцет чи інші кислі продукти. Зрозуміло, сіль нікуди не дінеться, але кислота допоможе замаскувати її, додавши до вашої страви ще один вимір смаку.

Які продукти вбирають сіль?

Деякі продукти здатні вбирати надлишки солі. Це картопля, крохмалисті крупи, макаронні вироби, свіжа зелень. У пересолене блюдо можна покласти кілька подрібнених картоплин або 100 г рису. Вони вберуть у собі зайву сіль.

Related Post

Як стати феєю, але була трансформаціяЯк стати феєю, але була трансформація

Що потрібно зробити, щоб стати феєю Вінкс? Для здійснення обряду індивіда слід озброїтися маленьким амулетом. Всім відомо, що фея Флора – володарка природи. До речі, стати такою феєю Вінкс можна