Паска як приготувати смачно та швидко

Як правильно спекти паску в паперовій формі?

Паперові форми наповніть тестом на третину і поставте випікатися у духовку до 180 градусів.. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми обсягом приблизно 400-500 г.

Чим змастити паску перед випіканням?

Як тільки паска охолола, поверхню треба змастити розтопленим вершковим маслом. Це збільшить час зберігання паски. Якщо ви хочете зберігати паски довго, потрібно накрити полотняним рушником і залишити в теплому місці.

Related Post

Чим корисна гречка з ранку натщесерцеЧим корисна гречка з ранку натщесерце

Є в гречці та вітаміни: велика кількість вітаміну Е – антиоксиданту, який захищає клітини від окисних пошкоджень та знижує рівень холестерину в крові, вітамін PP бере участь у метаболізмі жирів,

Чим краще закладати тріщини в цегляній кладціЧим краще закладати тріщини в цегляній кладці

Технологію, за якою краще загортати щілину, вибирають виходячи з її розміру та розташування. Якщо вона всередині будівлі, можна використовувати гіпсову замазку. Зовні вдома або у приміщеннях з підвищеною вологістю краще