Головною причиною того, що страва не прожарюється, є використання сиру з великою кількістю вологи. Перед додаванням муки інгредієнт обов'язково потрібно віджати. Зробити це потрібно навіть у тому випадку, якщо продукт не здається господині «мокрим».3 серп. 2021р.
Чому сирники всередині виходять сирими?
Чому сирники сирі всередині Причина – надто сильний вогонь при готуванні. Смажити сирники потрібно на середньому вогні. Клеклі сирники виходять ще тому, що ви смажите їх із відкритою кришкою.
Чому сирники липнуть?
Також сирники розвалюватимуться, якщо в тесті немає інгредієнта, що скріплює, яким в даному випадку є борошно або манка. Саме вони вбирають у собі зайву рідину, яка може бути у сирі, і роблять сирники більш пружними. Ще одна причина, через яку сирники не тримають форму – надмірна кількість цукру.