На чому краще пекти пиріжки в духовці

Як правильно випікати дріжджове тісто у духовці?

⭐️ Отже, щоб професійно спекти опарне дріжджове тісто: для маленьких пиріжків вам знадобиться розігріти духовку до 240 градусів. Час – 10-20 хвилин. Для великих пирогів: 210-230 градусів та 30-35 хвилин.

У чому можна випікати пироги?

Чавун ідеально підходить для випікання – завдяки хорошим теплорозподільним властивостям він довго та рівномірно прогрівається. Пиріг у чавунній формі завжди буде рівномірно пропеченим і з апетитною хрусткою скоринкою. Крім цього, чавунна форма для пирога є довговічною і може служити не одне покоління.

Related Post

Що робити у геометріїЩо робити у геометрії

Що відбуваються на геометрії? Геометрія, 7 клас Пряма, відрізок, крапки Промінь, кут, позначення кута Порівняння відрізків та кутів. Бісектриса Вимірювання відрізків та кутів Перпендикулярні до прямих. Суміжні та вертикальні кути