Якщо ви не знаєте, як пом'якшити чачу, рекомендуємо наполягти її тархуне. Для цього свіже вимите листя тархуна слід залити готовим напоєм у пропорції 100 г на 1 л і дати рідині настоятися протягом трьох місяців. Вкрай бажано, щоб при цьому майбутня настойка знаходилася в дубовій бочці.25 лют. 2017р.
Чим краще розбавляти чачу?
Також чачу можна розбавляти цитрусовими соками (мандариновим, апельсиновим та лимонним) у пропорції 1:1. Виходять смачні прості коктейлі, які підходять для людей, які не люблять міцний алкоголь.
Як наполягає чача?
Співвідношення інгредієнтів: вичавки, що залишилися від 15 кг винограду, 5 л води, 5 кг цукру. Класична чача не потребує дріжджів, але хтось додає і дріжджі. Приготування. Всі інгредієнти помістити в одну велику сулію і прибрати в тепле сухе місце на 7 діб.