Такий корисний мікс важливий для тих, кому не вистачає кальцію – людям після переломів кісток і зрілим жінкам, що входять до групи ризику з остеопорозу. А пліснява в скоринці сиру містить речовини, що виробляють меламін — він важливий для емалі зубів і запобігає розвитку карієсу. Нормалізація травлення.
Коли не можна їсти камамбер?
Сир із пліснявою не можна вживати дітям, вагітним жінкам, людям, які схильні до алергій і мають грибкові захворювання.. Про це у розмові з URA.RU розповіла дієтолог, співробітник Центру естетичної косметології Олена Соломатина.
Чим корисний камамбер?
Цей сир містить рекордну кількість кальцію та фосфору, тому він корисний при переломах та в період інтенсивного формування всієї кісткової системи. Регулярне вживання сиру Камамбер благотворно впливає на роботу нервової системи, запобігає появі карієсу та покращує стан зубної емалі.