Коли зацукровається мед різнотрав'я

Коли зацукровається справжній мед?

люцерновий – добрий мед повинен зацукруватися досить швидко (через 20-30 днів); буркуновий – кристалізується через 1-3 місяці, утворюючи густу масу білого кольору. рапсовий — «найшвидший» у плані кристалізації мед, Який густіє вже через 3-4 дні.

Як довго мед може залишатися рідким?

Час кристалізації, за інших рівних та допустимих умов зберігання, становить до двох місяців. Середня тривалість кристалізації меду від двох до шести місяців.

Related Post

Опік обличчя зварюванням що робитиОпік обличчя зварюванням що робити

Чим лікувати опік від зварювання на обличчі? Якщо очі уражені ультрафіолетом від зварювання, необхідно дати їм спокій. Потерпілому потрібно лягти і прикласти до закритих століть холодний компрес. Чим лікувати опік

Як швидко помити морквину дрібнуЯк швидко помити морквину дрібну

Як легко почистити дрібну моркву? Молоду морквину взагалі можна не чистити. Достатньо її добре помити з губкою і ніжна шкірка змиється разом із водою.Похожі Як швидко переробити дрібну моркву? Гарненько