Коли роблять фламбі

Сама страва, якщо це м'ясо або щось гаряче приготування, необхідно фламбувати відразу після завершення готовності, поки температура зберігається максимальною.18 лют. 2020р.

Як правильно робити фламбі?

Почніть із фруктів – ананаси, банани, яблука, груші ніби спеціально створені на фламбі. Досить просто нарізати їх часточками або кружальцями, присипати цукром, злегка обсмажити на вершковому маслі, збризкати коньяком, кальвадосом або ромом і підпалити.

Що означає слово фламбі?

Фламбування (іноді «фламбе», фр. flambé, від фр. flamber — палати, горіти) в кулінарії приготування їжі в умовах природного вогню.Похожі

Related Post

Чим корисний вітамін аевіт для обличчяЧим корисний вітамін аевіт для обличчя

АЕВІТ нормалізує обмін речовин, чинить активну антиоксидантну дію, відновлює капілярний кровообіг, тканинну та судинну проникність, підвищує стійкість тканин до гіпоксії.20 груд. 2022р. Чи можна вітаміни Аевіт наносити на обличчя? АЕвіт

Як працює стерилізатор для манікюрних інструментів?Як працює стерилізатор для манікюрних інструментів?

Кульковий стерилізатор – це компактний апарат для дезінфекції інструментів. Усередині нього знаходяться скляні кварцові кульки, що нагріваються до 160-250 градусів. Під дією високої температури всі хвороботворні віруси та бактерії гинуть.2