Сиру чи кип'ячену? Корисніше для організму пити сиру воду, оскільки вона містить важливі мікроелементи: магній, кальцій, натрій та ін. Після кип'ятіння ці компоненти осідають на нагрівальних елементах, і вода втрачає корисні властивості.22 квіт. 2019 р.
Чому потрібно пити лише кип'ячену воду?
Багаторічний досвід людства показав, що кип'ячена вода: Здатна захищати організм від найпростіших хвороботворних бактерій. Одноразова термічна обробка води допомагає покращити смак їжі, нормалізувати травлення та випорожнення. Стабілізує жорсткість води – робить її м'якшою.
Яка корисна вода для пиття?
Найкориснішою для здоров'я вважається вода з артезіанських свердловин та джерел. Це мінеральна вода. Слід розрізняти поняття мінеральна та мінералізована. Мінеральна має на увазі природне джерело, яке найприроднішим шляхом збагатило воду корисними компонентами.