Як роблять Кероб?
Кероб – 1,5 ст. ложки Молоко – 200 мл Вода – 200 мл.
- Розвести кероб у теплій воді.
- Нагріти молоко у сотейнику. Не треба доводити до кипіння. …
- Коли напій почне пінитися, зняти його з вогню.
- На смак додати корицю, перемішати і знову поставити на вогонь.
- Варити на повільному вогні 2-3 хвилини.
У чому різниця між керобом та какао?
На відміну від какао, в керобі не містяться кофеїн та теобромін, фромамін та фенілетиламін, А значить мами можуть не переживати з приводу алергії, перезбуджуваності чи гіперактивності своїх малюків. Шоколад з кероба особливо рекомендується вагітним і мамам, що годують, а також дітям-алергікам.