Кампарі виробляється як настойка на основі ароматичних трав і цитрусових, потім отриману настоянку розводять цукровим сиропом, водою і додають барвники. За різними оцінками, рецепт входять від 40 до 68 інгредієнтів, у тому числі помаранча миртолистий, аїр, тирлич жовтий, каскаролу і, можливо, пальчатий ревінь.
Чи можна пити Кампарі у чистому вигляді?
В чистому вигляді П'ють Кампарі невеликими ковтками зі стопок чи склянок. Закушують апельсинами та іншими фруктами. Цей спосіб розкриває повноту гами смаку Кампарі, але лікер повинен бути обов'язково холодним, тому що при кімнатній температурі з'являється неприємний смак трав.Похожі
Чому Кампарі червоного кольору?
Також відомо, що специфічна гіркуватість кампарі виходить завдяки використанню середземноморських гірких апельсинів сорту миртнолистий помаранець. До 2006 року червоний колір лікеру обумовлювався використанням харчового барвника карміну, який одержують із кашанілі.Похожі