Чи можна використати цедру грейпфрута?
Як використовувати Свіжу цедру додають у випічку, десерти, шоколад, мармелад, цукерки, желе та інші солодощі. З сухою шкіркою заварюють корисний ароматний чай та наполягають міцні алкогольні напої. Як ароматизатор використовують при приготуванні пудингів, компотів, киселів, варення.
Як застосовувати шкірку грейпфрута?
Шкірка грейпфрута ідеально підходить для випікання. Її можна зацукрувати, як шкірку лимона чи апельсина. Додайте такої зацукрованої шкірки, нарізаної на маленькі квадратики, трохи в кекс або чізкейк і подивіться, як її гіркуватий смак ідеально розбавляє насолоду торта. Шкірку грейпфрута також можна висушити.