Гарбуз чим він корисний хімічний склад

Склад гарбуза: 90% – вода; 10% – вітаміни А, С, В, В2, Е, РР, Т, каротин (у 5 разів більше, ніж у моркві), білок, клітковина, мінерали, цукор.

Що найкорисніше У гарбузі?

– Гарбуз – чудове джерело вітамінів групи В, РР, Е, С, антиоксидантів, мікроелементів, заліза, магнію, калію, фосфору та клітковини, – каже лікар-дієтолог Ірина Бородіна. — Вона знижує наслідки окисного стресу, відновлює активність детоксикаційних ферментів.

Коли не можна їсти гарбуз?

Кому не варто їсти гарбуз Незважаючи на те, що в гарбузі багато користі, є стан організму, при яких він протипоказаний. Ольга Перевалова рекомендує утриматися і не їсти гарбуза при загостреннях захворювань ШКТ, наприклад, при гострому гастриті, коліті, виразковій хворобі, панкреатиті.. Також отруєння.

Related Post

Коли часто зітхаютьКоли часто зітхають

Що означає, якщо людина часто зітхає? Виявляється, зітхання необхідні нашому мудрому організму, щоб налаштувати дихальну систему, коли вона раптом збилася зі свого індивідуального ритму. Це «перезавантаження» дозволяє зберігати гнучкість. Рідкісні

Що роблять із кукурудзиЩо роблять із кукурудзи

Зерно кукурудзи використовується для промислової переробки борошно, крупу, крохмаль, консерви, патоку, цукор, олію, спирт та інші продукти. Кукурудза є найбільш високоенергетичним кормом (1,34 корм.23 травня 2016 р.) Що можна виготовляти

Кастинг ведучих що робитиКастинг ведучих що робити

Що роблять на кастингу? На кастингу зазвичай просять представитися на камеру: назвати прізвище та ім'я, дату народження, розповісти про себе. На кожному кастингу можуть бути специфічні вимоги. Наприклад, можуть попросити