Цукерки кольорові.

Чим фарбують шоколадні цукерки?

Для цього використовується мінеральний барвник діоксид титану. Як готувати: білий шоколад ламаємо на шматочки і топимо на водяній бані в рідкий шоколад додаємо діоксид титану і швидко перемішуємо до однорідності

Як пофарбувати шоколадні цукерки?

Навіщо фарбувати діоксидом форму? Якщо ви хочете яскравий жовтий колір, але корпус із темного шоколаду, то, спочатку наносите жовтий, потім діоксид, потім шоколад. Діоксид титану наносимо для того, щоб барвник не змішувався із шоколадом, якщо ми хочемо у цукерці смак темного шоколаду.

Related Post

Як правильно застосовувати борсучий жир відеоЯк правильно застосовувати борсучий жир відео

Що лікує борсучий жир та як його пити? Борсуковий жир рекомендується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту (виразка, гастрит) та дихальної системи. В останньому випадку буде корисним тим, хто зіткнувся з астмою,