Чим краще просочувати шоколадний бісквіт

Чим найкраще просочити бісквіт?

Чим просочувати бісквіт Можна використовувати базове просочення – цукровий сироп, Це вода + цукор (пропорція 1:1). Варіації просочення: замінити воду на фруктовий або ягідний сік (апельсина, лимона).

Чим просочити коржі для торта, щоб не були сухими?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Related Post

Як швидко поліовірус з'являється у носоглотки, що відокремлюється, після зараженняЯк швидко поліовірус з'являється у носоглотки, що відокремлюється, після зараження

Поліовірус з'являється в носоглотки, що відокремлюється. через 36 годин, а у випорожненнях – через 72 години після зараження і продовжує виявлятися в носоглотці протягом однієї, а у випорожненнях – протягом

Що краще прийняти при болях у кишечникуЩо краще прийняти при болях у кишечнику

Протидіарейні та проносні засоби При порушенні випорожнення призначаються протидіарейні (при діареї) та проносні (при запорі) засоби. При діареї призначають Лоперамід, Імодіум, Смекту, при запорі – Бісакодил, Гліцеринові свічки, Гутталакс, Піколакс,