Чим корисний відвар гарбуза

Гарбуз – це природний засіб очищення організму, для виведення рідини, поліпшення травлення, як сечогінний засіб. Її застосовують у програмах лікувальних дієт, для покращення зору, обміну речовин, при гіпертонії, туберкульозі. У профілактиці онкології вона також ефективна.

Яка користь від вареного гарбуза?

– Гарбуз – чудове джерело вітамінів групи В, РР, Е, С, антиоксидантів, мікроелементів, заліза, магнію, калію, фосфору та клітковини, – каже лікар-дієтолог Ірина Бородіна. — Вона знижує наслідки окисного стресу, відновлює активність детоксикаційних ферментів.

Чи можна пити відвар із гарбуза?

І це при найбагатшому вітамінно-мінеральному складі! Гарбуз корисний усім — і дорослим, і дітям. При цьому, у будь-якому вигляді — варений, смажений, запечений і навіть у віце цукатів — гарбуз майже не втрачає своїх властивостей. Але найкорисніше її, звичайно ж, вживати сирий.

Related Post

Як правильно розрізати пиріг на шматкиЯк правильно розрізати пиріг на шматки

Як розрізати пиріг? Візьміть міцну нитку, волосінь або зубну нитку, введіть її в надріз і починайте схрещувати кінці. Просто тягніть їх у різні боки – поступово нитка розріже бісквіт. Виходить

Як правильно займатися в інверсійних черевикахЯк правильно займатися в інверсійних черевиках

Чим корисні інверсійні черевики? Інверсійна терапія Використання гравітаційних черевиків несе яскраво виражений терапевтичний ефект, оскільки дає можливість розвантажити хребет та м'язи спини. Під час вісу головою вниз хребет розтягується: збільшується