Рак є низькокалорійним продуктом із вмістом жирів менше одного відсотка. У м'ясі вареного раку містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) та вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 та фолієва кислота), необхідні для організму людини.
Скільки можна їсти варених раків?
Делікатес може зберігати свіжість: До 2-х днів. Приготовлених раків без добавок розкладають банками і закривають герметичними кришками.
Чи можна їсти річкових раків?
Словом, м'ясо раків – це один із цінних дієтичних продуктів. І так, якщо ви боретеся із зайвою вагою, його поява у вашому раціоні може принести значну користь. І все, що вам потрібно – це живі раки; корисно, смачно приготувати їх вам допоможуть наші рецепти.