Рис – це гіпоалергенний продукт, що не містить глютен. У його складі відсутній один із алергенів зернових — глютен, тому крупу педіатри рекомендують для першого прикорму новонароджених, а також для харчування дітей з непереносимістю глютена. Нормалізує роботу нирок та кишечника.
У якому віці дитині можна рис?
У віці 9-10 місяців, можна вже давати Вашому маленькому непосиді менш однорідну за текстурою кашку, наприклад, з рисовими кульками, їдаючи яку він міг би розвивати жувальні навички.
У чому користь рису?
Містить вітаміни В1, В6, РР, марганець, фосфор, магній, селен, мідь, амінокислоти, клітковину. Бурий рис корисний для організму покращує кровопостачання, очищує судини, підтримує рівень глюкози в крові, стабілізує роботу травної системи, покращує метаболізм, сприяє виведенню токсинів..