До складу м'яса краба входять вітаміни A, В, С, Е та PP, такі корисні речовини, як йод, залізо, калій, кальцій, магній, мідь, натрій, селен, сірка, фосфор та цинк. Страви з камчатського краба рекомендується вживати в їжу тим, у кого є проблеми із зором, серцево-судинною та ендокринною системами, недокрів'ям.
Чим корисний камчатський краб?
До нього входять вітаміни A, В, С та PP, мікро- та макроелементи: фосфор, селен, натрій, калій, цинк, магній, залізо, йод та кальцій. Найціннішим у камчатському крабі є м'ясо ніг, клешнів, а також області з'єднання тіла та ніг.
Скільки можна з'їсти краба на день?
Чоловікам не рекомендується з'їдати більше 400 г риби чи морепродуктів на день, жінкам – більше 350 г. Це верхня «планка»: споживання морепродуктів у таких кількостях на регулярній основі поступово завдаватиме шкоди організму. Отже, оптимально дотримуватися денної норми в 100 г.