Кероб є джерелом клітковини, яка позитивно впливає на травлення. У складі продукту містяться вітаміни – A, B та D. Кероб багатий на протеїни, що містять сполуки заліза, що найбільш підходять для нашого організму. Калорійність продукту всього 222 ккал.9 сент. 2020 р.
Який краще кероб обсмажений чи ні?
Кероб буває сирий та обсмажений: у чому відмінності? По-перше, вони різняться за смаком та запахом, по-друге, при обсмажуванні кероб втрачає частину своїх корисних властивостей, тому кориснішим вважається сирий кероб.
Як правильно пити кероб?
Способи використання кероба:
- додавайте в смузі та коктейлі;
- робіть солодше і смачніше йогурт чи морозиво;
- використовуйте як підсолоджувач при випіканні хліба, млинців та брауні;
- замішуйте напої типу какао чи гарячого шоколаду;
- готуйте пудинги чи муси;
- додавайте в сироїдницькі десерти.