Чим корисний бадьян і куди його додають

Бадьян дозволяє зберегти природний колір і продовжити термін зберігання варення, а також надає йому тонкого свіжого аромату.. У солодкі страви, наприклад, варення, бад'ян додають за 5-10 хвилин до готовності. У Західній Європі бадьян використовують, додаючи до кави, маринади та соуси.

Куди можна додати бадьян?

Бадьян використовується кондитерами у приготуванні тортів, пирогів, печива, пряників, варення, пудингів та пряників. Завдяки індійському анісу лікери, настоянки та збитні виходять особливо смачними та оригінальними.

Як використовувати бад'ян у кулінарії?

✓ Для випічки бадьян закладають при замісі. ✓ У компоти, варення або напої, додають приправу в киплячу рідину за 3-5 хвилин до кінця приготування страви. Потім накривають кришкою, щоб бадьян настоявся. Прийнято додавати 1-2 зірочки або чверть чайної ложки порошку на півтора-два літри рідини.

Related Post

Коли проводять калібруванняКоли проводять калібрування

Калібрування засобів вимірювальної техніки проводиться під час випуску з виробництва, після ремонту та під час експлуатації. Метою калібрування під час випуску з виробництва є контроль метрологічних характеристик метрологічних характеристик В

Ацидин пепсин що робитьАцидин пепсин що робить

Бетаїна Бетаїна Бетаїн є активатором у синтезах фосфоліпідів клітинних мембран. Бетаїн може функціонувати як альтернативний донор метильних груп у перетворенні гомоцистеїну на метіонін. https://ua.wikipedia.org › wiki › Бетаїн Бетаїн –