Чим корисні ягоди журавлини для здоров'я

Здавна її використовували як правильний засіб від цинги, ранозагоювальний та тонізуючий засіб. У склянці сирої журавлини – 25% денної норми вітаміну С, 16% – марганцю, 9% – вітаміну А, по 8% – вітамінів Е та групи В, а також мідь, залізо, калій, кобальт, кальцій, вітаміни К та Е.13 жовт. 2021 р.

Скільки ягід журавлини можна з'їдати за день?

На думку лікарів, добова норма – це склянку свіжої журавлини (100–150 г), або дві столові ложки сушених журавлин, або ж одну склянку свіжого журавлинного соку.

Коли не можна їсти журавлину?

Не рекомендую вживати ягоду людям із загостреннями хронічних гастритів та виразковій хворобі шлунка, із запальними хворобами кишечника, оскільки ця ягода досить кисла.

Related Post

Коли і як правильно обрізати горобинуКоли і як правильно обрізати горобину

Обрізання проводиться ранньою весною до того, як набухнуть нирки. У молодих дерев пагони слабо вкорочують на зовнішню нирку, видаляють пагони, що відходять під гострим кутом, і зайві. У сортів, які

Георадар зробити своїми руками якГеорадар зробити своїми руками як

Скільки коштує георадар? 1668000 руб. Моностатичний глибинний георадар "Пітон-3", оснащений однією приймально-передавальною антеною – це унікальний прилад, в першу чергу призначений для досліджень, що вимагають проникнення на дуже велику глибину,