Раки містять багато вітамінів, біологічно активних речовин, а також у них відсутній холестерин. Панцир раку також намагаються використовувати максимально – їх наполягають на спирту і використовують у народній медицині при відновленні тканин у жінок, які страждають на онкологічні захворювання молочної залози.23 черв. 2017р.
Чим корисні раки для жінок?
У м'ясі вареного раку містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) та вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 та фолієва кислота), необхідні організму людини.
Які вітаміни у раках?
Декілька вкрай важливих вітамінів, що містяться в раках у достатній кількості, – це вітаміни A, E і PP (також відомий як ніацин, або нікотинова кислота). Вітамін А необхідний захисту організму, він надає пряме впливом геть зростання і зміцнення кісток, волосся і зубів.