Загалом користь раків незаперечна – деякі медики навіть рекомендують цей продукт своїм пацієнтам. для зміцнення організму та підтримки загального тонусу. Що ж до мінералів, тут варені раки також демонструють масу корисних властивостей – наприклад, у них міститься багато фосфору, заліза, магнію, кальцію та калію.1 серп. 2017 р.
Чим корисні варені раки?
Рак є низькокалорійним продуктом із вмістом жирів менше одного відсотка. У м'ясі вареного раку містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) та вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 та фолієва кислота), необхідні для організму людини.
Чим корисні раки для жінок?
Раки містять багато вітамінів, біологічно активних речовин, а також у них відсутній холестерин. Панцир раку також намагаються використовувати максимально – їх наполягають на спирту і використовують у народній медицині при відновленні тканин у жінок, які страждають на онкологічні захворювання молочної залози.