У м'ясі краба високий вміст міді, кальцію (від 17 до 320 мг на 100 г), біологічно активного магнію, фосфору та сірки. Воно багате на вітаміни А, D, Е, В12. Тіамін (вітамін В1), що міститься в м'ясі краба, не синтезується організмом людини і заповнюється тільки з їжею.
Чи можна їсти краба щодня?
Калорійність невисока, смакові характеристики відмінні. У терапевтичних цілях вживати краба можна кілька разів на тиждень, заради задоволення – хоч щодня.
Чи можна їсти краби?
М'ясо краба у всьому світі цінується як делікатес. Воно має високі смакові та дієтичні властивості, легко готується і поєднується з безліччю продуктів. У їжу вживається м'ясо крабів, що у ногах, клешнях і місці зчленування ніг з панциром.