Відомо, що необхідні організму мікроелементи набагато краще засвоюються на час вступу з натуральних продуктів. У цьому плані вино та настоянки дають фору міцному алкоголю. У складі десертних червоних напоїв містяться вітаміни груп B, C, H та D. Усі вони необхідні підтримки нормального травлення.
Чим корисне червоне десертне вино?
Червоне десертне вино має загальнозміцнюючий та антиресресовий ефект, а також у деяких випадках його використовують як протимікробний та бактерицидний засіб. В'яжучі якості напою наголошують на наявності в ньому дубильних речовин, завдяки яким можна впоратися з розладами кишечника.
Яке вино найкорисніше для здоров'я?
Червоне вино. На відміну від конкурентів, сировиною для червоного вина служить не тільки м'якоть та сік винограду, а й шкірка. Саме тому червоні вина є рекордсменами за вмістом антиоксидантів, вітамінів та інших біологічно активних речовин.