Чим корисна печінки яловичої рецепт

Як правильно приготувати печінку?

Щоб зберегти всі корисні властивості печінки, рекомендується вживати її у вареному вигляді. Варити її можна як у воді, так і в молоці. При варінні можна додати спеції до смаку. Великі шматки яловичої печінки варять 30-40 хвилин, а розрізану на шматочки або невеликі смужки – 10 хвилин.

Як корисно їсти яловичу печінку?

У яловичої печиво міститься велика кількість вітаміну В12, який необхідний нормальної роботи нервової системи. Також в печінки є багато вітаміну А (ретинолу), який необхідний для гарного зору та здорової імунної системи. Яловича печінка — хороше джерело міді, необхідне роботи клітин.

Related Post

Конденсатор як підключити дротиКонденсатор як підключити дроти

Як підключити конденсатор до дроту? Конденсатор встановлюється якомога ближче до споживача (підсилювача). Довжина дротів від конденсатора до підсилювача не повинна перевищувати 60 см, чим менше краще. При підключенні конденсатора в

Як зробити печиво в духовці легкоЯк зробити печиво в духовці легко

Що потрібно для виготовлення печива? Для виробництва будь-якого виду печива необхідні наступні апарати: мукопросіювач; міксер (тестоміс); тістовідсадна машина; ротаційна чи конвекторна піч; холодильне обладнання; пакувальний апарат. Що входить до складу