Чи можна їсти фейхоа при вагітності?
У фейхоа багато фолієвої кислоти, яка потрібна при вагітності, проте вагітним жінкам у другому та третьому триместрі не варто вживати ці ягоди, оскільки високий ризик алергічної реакції. Крім цього, варто утриматися від вживання також людям із загостренням проблем ШКТ.
Які вітаміни у плодах фейхоа?
Все інше припадає на мінеральні речовини та вітаміни:
- 172 мг калію, 0,1 мг заліза, 20 мг фосфору;
- 0,04 мг цинку, 30 мг натрію, 0,055 мг міді;
- 9 мг магнію, 0,085 мг марганцю, 17 мг кальцію;
- 0,4 мг вітамінів групи B (B1, B2, B5, B6, B9);
- 32,9 мг вітамін А C, 0,289 мг вітамін А PP.