Чим харчувалися в давній Європі

Ячмінь, овес і жито входили до раціону бідних верств населення, тоді як пшениця була привілеєм вищого стану. Проте хліб, вівсянка, каша та макаронні вироби входили до раціону всіх станів.

Чим харчувалися у Європі?

Активно вживали вівсянку, жито, горох, сочевицю. Хліб становив основу раціону — робили галети, батони, буханці та різні кульки. Пшениця вважалася чистішим сортом і коштувала дорожче, ніж жито. Оскільки овочі були доступні восени, в раціоні переважали переважно вуглеводи.

Що їли у 17 столітті в Європі?

Чільне місце в меню того часу займали овочі: капуста, морква (зазвичай зеленувато-жовта, оскільки звична нам помаранчева з'явилася лише в 17 столітті), буряк, цибуля, часник. Помідорів у Європі не було, а коли їх привезли з Америки, вони довгий час вважалися отруйним різновидом яблук.

Related Post

Як можна зробити поличку з дереваЯк можна зробити поличку з дерева

Яке дерево для полиць? Найкращі сорти деревини для лазневих полків: · Липа ― має необхідні якості: вологостійка, стійка до розтріскування, досить щільна. Які можна зробити полиці? Розрізняють декілька видів полиць

Що означає рецепторна функціяЩо означає рецепторна функція

Що означає рецепторна функція? Сигнальна (рецепторна) функція полягає в тому, що глікопротеїни (комплексні сполуки вуглеводів та білків), розташовані на поверхні клітини, сприймають та передають у клітину сигнали із зовнішнього середовища.

Як користуватися пельменницею металевої відеоЯк користуватися пельменницею металевої відео

Як користуватися залізною Пельменницею? Візьміть частину тіста і розкотіть у пласт товщиною не більше 0,5 см. Покладіть пласт на пельменницю. Розкладіть по осередках начинку, злегка притискаючи. Слідкуйте, щоб фарш не