Чим і як корисний зелений чай

Зелений чай вбиває бактерії, покращує здоров'я порожнини рота та знижує ризик зараження. Висновок: Катехін, що міститься в зеленому чаї, пригнічує зростання бактерій і деяких вірусів. Що у свою чергу, призводить до зниження ризику розвитку інфекцій та карієсу, покращує здоров'я порожнини рота та усуває неприємний запах.1 січ. 2007р.

Коли не можна пити зелений чай?

Від вживання цього напою краще відмовитись при гіпертонії, глаукомі, вагітним, людям з проблемами шлунково-кишкового тракту, нервовим виснаженням, підвищеною збудливістю та у стані депресії.. З інших мінусів зеленого чаю – зниження засвоюваності заліза, кальцію, магнію та фолієвої кислоти.

Як і коли правильно пити зелений чай?

Напій не слід вживати у холодному чи гарячому вигляді, оптимально – теплий настій. Температура заварювання зеленого чаю до 80 градусів, але перед сном краще дати чаю охолонути до 60-70 градусів. Навіть за відсутності негативних реакцій із боку організму краще уникати великих порцій, випиваючи чашку об'ємом до 150 мл.

Related Post

Кліпарт підписКліпарт підпис

Як зробити зображення підпису? Зйомка підписи на мобільний пристрій Відкрийте PDF-файл у мобільному додатку Adobe Acrobat Reader. … Натисніть та . Якщо на пристрої ще немає підписи, натисніть Створити підпис.