уточненнями насправді родзинки можна робити не тільки з кишмишних сортів а й столового винограду в кісточками причому не просто теоретично, але його вже роблять так тисячі років найкраще для виготовлення.4 жовт. 2020р.
Як сушити виноград із кісточками в домашніх умовах?
Як сушити виноград у духовці Сушіння в духовці відбувається при мінімальному нагріванні (не більше 70°С) при відкритих дверцятах. Виноград розкладають на листах, періодично змінюючи їх місцями, щоб усі ягоди рівномірно прогрівалися. Духовку періодично вимикають, а ягоди перемішують.
Як сушити виноград із кісточкою в сушарці?
Виріжте коло формою секції, зробіть кілька розрізів у середині і вкладіть у секцію сушарки. Зніміть ягоди з гілочок і розкладіть на підготовлену секцію. Закрийте сушарку кришкою та сушіть при температурі 50 градусів протягом 2 діб, періодично змінюючи секції. Після закінчення часу перевірте виноград.