Червона риба смажена чим корисна

Жирні кислоти омега-3, які містяться в червоній рибі, знижують ризик атеросклерозу, знижують рівень холестерину, роблять шкіру та волосся еластичним і сяючим, а також допомагають боротися із запаленнями та зміцнюють імунітет..5 серп. 2019р.

Навіщо потрібно їсти червону рибу?

сприяють виведенню холестерину, допомагають уникнути закупорки судин; є профілактикою цукрового діабету – приводять до норми вуглеводний обмін та рівень інсуліну; покращують стан шкіри, волосся, нігтів.

Чим корисна червона риба для людини?

У червоний рибі міститься добова норма вітаміну D, і половина добової норми B12, а також калій та фосфор, які уповільнюють процеси старіння та зміцнюють кістки. Завдяки омега-3 жирам, Червона риба знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Related Post