Червона ікра кети та горбуші що краще

Найбільш популярними видами червоної ікри з погляду смакових якостей вважаються ікра горбуші та ікра кети. Цінителі червоної ікри вибирають ікру горбуші через її універсальний, м'який смак, а ікракети отримала широке визнання за свій ніжний вершковий смак та великі ікринки..

Яка червона ікра краща за горбуша чи кету?

Однозначної відповіді немає, адже смаки в усіх різні. Однак, більшість людей сходиться на думці, що найсмачніша червона ікра горбуші та кети: вона, на відміну від інших представників лососевих з насиченим червоним кольором, має відтінок ближче до помаранчевого, а смак ніжніший, з дуже легкою гіркуватістю.

У чому різниця ікри кети та горбуші?

Колір риби, а точніше її ікринок різний. Кета має світло-помаранчеве забарвлення з бурштиновим блиском, а горбуша – Насиченим помаранчевим кольором з червоно-коричневим відтінком. Ікра кети і горбуші стає гіркою, якщо було порушено технологію виробництва.

Related Post

Що нам робити у ВаршавіЩо нам робити у Варшаві

Чим можна зайнятися у Варшаві? Що подивитися в Варшаві: 15 місць, які не можна пропустити Палацова площа Королівський замок Ринкова площа Старе М'ясто Вілянувський палац Історичний музей Варшави Краківське передмістя