Бурштинове яблучне варення

Скільки потрібно цукру на 1 кг яблук?

Для страви

Яблука1 кг = 1000 г
Цукор1.3 кг = 1300 г
Вода600 мл = 600 г

6 лип. 2021 р.

Чому яблучне рідке варення?

Варення вийшло рідким – причини Найчастіша причина – недотримання пропорцій цукру до плодів. Важливо розуміти, що кількість піску збільшують не тільки разом із зростанням кислоти в основі, а й з кількістю рідини в ній. Чим соковитіша ягода чи фрукт, тим більше потрібно цукру, що загуснути її.

Related Post

Як стати розумним на 100 відсотківЯк стати розумним на 100 відсотків

Як реально стати розумним? 10 ефективних способів стати розумнішим Воруште мізками Не в прямому значенні, звичайно. … Читайте книги … Давайте волю емоціям. Робіть все навпаки. Дайте спокій пошукачам …